Vendsyssel holder fast i håbet

Vendsyssel vandt hjemme over AB efter at have været bagud 0-1. Dermed kan klubben stadig redde livet i NordicBet Ligaen.

Vendsyssel FF måtte ikke tabe dagens hjemmekamp mod AB, hvis håbet om at overleve i NordicBet Ligaen skulle bevares.

Men det holdt hårdt for hjemmeholdet, som kom bagud 0-1 efter 17 minutter. Men hjemmeholdets Mads Greve fik udlignet inden pausen, og i anden halvleg sikrede Christoffer Hansen hjemmeholdet tre meget vigtige point.

Sejren betyder, at Vendsyssel er helt lige med AB i tabellen, mens Hvidovre har et enkelt point mere. Det ligger fast, at et af de tre hold rykker ned. Vendsyssel er dog fortsat under nedrykningsstregen i kraft af en dårligere målscore.

Vendsyssel skal altså have point i den sidste sæsonkamp, som spilles mandag den 9. juni klokken 16. Her møder holdet AC Horsens på udebane.