Vendsyssel sænker pokalmodstander - Hobro kæmper sig videre

Med en sejr på 9-1 er Vendsyssel FF videre til tredje runde af pokalturneringen, mens Hobro hev en smal sejr hjem i forlænget spilletid.

Bare syv minutter skulle der gå, inden Vendsyssel FF havde bragt sig på vinderkurs i anden runde af pokalturneringen i fodbold, hvor holdet på udebane mødte serie 1-holdet Egen UI fra Als.

Minuttet efter stod der 2-0, og selv om hjemmeholdet fik reduceret på et straffespark efter 14 minutters spil, var det ikke noget, der kunne stoppe superligamandskabet fra Hjørring.

Det blev også til 3-1, 4-1, 5-1 og 6-1, inden serie 1-spillerne fik lov at hvile benene efter en formentlig hård første halvleg.

Efter pausen scorede Vendsyssel FF yderligere tre gange, og kampen endte med nordjysk sejr på 9-1.

Hobro var også i aktion onsdag aften, og det blev en knapt så overbevisende affære, da det gulblusede superligamandskab skulle forsøge at eliminere Århusholdet Lyseng, som spiller i Danmarksserien.

Det kunne jo ligne en smal sag for Hobro at spille sig videre, men efter godt en halv times spil var det hjemmeholdet Lyseng, der bragte sig foran med 1-0.

Først i begyndelsen af anden halvleg fik Hobro udlignet, og i resten af den ordinære spilletid blev der ikke scoret yderligere. Det betød, at holdene skulle ud i forlænget spilletid, og først efter et kvarter af den forlængede spilletid lykkedes det Hobro at få bolden i nettet til føring på 2-1.

Det blev også kampens resultat, og dermed er både Hobro og Vendsyssel FF klar til tredje runde af pokalturneringen.