Vendsyssel sikrede sejr i overtid

Ninos Gouriye scorede to minutter inde i overtiden og sikrede Vendsyssel en 2-1-sejr over Fremad Amager torsdag eftermiddag.

Ninos Gouriye scorede to minutter inde i overtiden og sikrede Vendsyssel en 2-1-sejr over Fremad Amager torsdag eftermiddag.

Det blev til en sejr i overtid for Vendsyssel FF, da de var på besøg i Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager tog imod. Fremad Amager har tabt de seneste tre kampe i 1. division - den stime skulle de forsøge at vende, da de torsdag eftermiddag fik besøg af Vendsyssel FF.

Gæsterne har heller ikke ligefrem haft noget opløftende forår, hvor det blot er blevet til to sejre i de første seks kampe.

Opgøret startede ganske intenst, skriver bold.dk, men ingen af holdene formåede at skabe de helt store chancer i kampen indledning. Men efter cirka 27 minutter var nordjyderne dog tæt på efter en omstilling. Christian Moses formåede dog ikke at udnytte muligheden. Og begge hold gik til pause uden scoringer. 

Efter 58 minutter lykkedes det for Vendsyssel at få scoret - den scoring stod Thomas Dalsgaard for. Kort efter målet blev Vendsyssels Christian Moses tildelt sit andet gule kort, og han måtte dermed forlade banen.

Efter 86 minutters spil fik Fremad Amager hjørnespark, som Mike Mortensen kom stærkt op til ved forreste stolpe og headede den over i den modsatte side af målet. I slutminutterne var det faktisk Vendsyssel, der trods en mand mindre på banen pressede på - og to minutter inde i overtiden lykkedes det nordjyderne at snuppe sejren, oplyser bold.dk.

Vendsyssel er med dagens sejr på tredjepladsen.

Flere nyheder fra TV2 Nord