Transferscoop: Vendsyssel sikrer sig nordjyske badmintonstjerner

Vendsyssel Elite Badminton har præsenteret de to lokale stjerner Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl som nye spillere i klubben.

Det ligner et vaskeægte scoop, at Vendsyssel Elite Badminton har sikret papir på de to nordjyske badmintonspillere Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, der fremover skal repræsentere VEB i badmintonligaen.

Damedoublen, der også danner par udenfor banen, står bag store danske badmintonpræstationer. Herunder en sejr i verdens største badmintonturnering, All England, i 2018, OL-sølv i 2016 samt flere VM-medaljer af både sølv og bronze.

Meritter, der vidner om kvalitet udover det sædvanlige, og det er derfor også en jublende formand i VEB, der i dag kunne præsentere de to verdensstjerner i Skagen.

- Det er virkelig stort, at Kamilla og Christinna kommer hjem til Nordjylland og spiller for VEB. Først og fremmest er vi lykkelige for, at de har lyst til at spille for os, og når det er sagt, sender vi et stort tak til de sponsorer, som har hjulpet os i mål med projektet, siger Jan R. Jensen, formand i VEB.

32-årige Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, der er født i henholdsvis Aalborg og Skagen, har skrevet under på en etårig kontrakt med den nordjyske badmintonklub, men klubben oplyser, at man håber på et længere samarbejde med de to badmintonspillere.

Badmintonparret kommer fra et ophold i klubben Skovshoved. 

Vendsyssel Elite Badminton bliver kraftigt forstærket, når de tidligere All England-mestre og OL-medaljevindere Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl stiller op for klubben i den kommende sæson. De to nordjyske stjernespillere blev da også taget særdeles godt imod, da de blev præsenteret i Skagen i dag.

Seneste nyt

fra Nordjylland