Vendsyssel spillede uafgjort

Cheftræner Ove Christensen glæder sig over, at man igen holdt nullet, men savner stadigvæk den sidste skarphed foran målet. Foto: Lone Vad Dam (arkiv)

Cheftræner Ove Christensen glæder sig over, at man igen holdt nullet, men savner stadigvæk den sidste skarphed foran målet.

Det blev til 0-0 efter torsdagens topkamp mellem Vendsyssel FF og Vejle. 

Vejle, der inden kampen havde startet foråret overbevisende med mange mål og point, men målet blev altså holdt rent, mens begge hold havde stor ære af kampen, der med lidt anspændt karakter bølgede frem og tilbage. Pointdelingen var på sin plads.
 
Ove Christensen hæfter sig da også ved, at man ikke indkasserede, oplyser Vendsyssel FF.

 

- Hvis vi skal se på resultatet og forholde os til, hvad Jesper og bagkæden vil sige i omklædningsrummet, så er det vigtigt, at vi fik et point og holdt nullet. Det er første gang i lang tid, at vi gør det, og det er næsten det allervigtigste i fodbold. Så kan vi også sige, at det er positivt, at man kan se rigtig god fight fra drengene, og at der ingen, der slår op i banen, selvom der er nogle, der ikke rammer niveau, siger cheftræner Ove Christensen.

Cheftræneren indrømmer dog, at offensiven fortsat mangler den sidste kraft.

- Vi udnytter ikke de muligheder, som vi får. Der er mange situationer, hvor vi med lidt mere coolness og lidt bedre løb kunne have afgjort tingene. Derfor vil jeg heller ikke helt kalde det en succesoplevelse. Vi ved godt, at der er pres på, men vi måbare acceptere, at vi får et point, og så må vi videre, fastslår Ove Christensen.