Vendsyssel taber i Sønderjylland efter to mål på hjørnespark

Vendsyssel FF skulle fredag aften forsøge at hente sæsonens tredje sejr, da nordjyderne gæstede Sønderjyske i Haderslev.

Vendsyssel FF tog fredag aften den lange tur ned ad E45 for at spille mod Sønderjyske i aftenens kamp i Superligaen. Desværre for vendelboerne måtte de tage turen tilbage til Hjørring uden ekstra point til kontoen.

Fra kampens start var det tydeligt, at sønderjyderne gerne ville revanchere mandagens nederlag til Esbjerg. Sønderjyske kom ud med et højt pres fra første fløjt, men havde svært ved at komme frem til de store chancer. Vendsyssel var ligeledes uskarpe fra start, og det var primært gæsternes ugandiske midtbanespiller, Moses Opondo, der viste initiativ fra start.

Efter cirka 25 minutters spil gik sønderjyderne ned i kadence, og det gav muligheder til Vendsyssel FF. Daniel Christensen opsnappede bolden efter en dårlig clearing af sønderjyske-forsvaret. Christensen forsøgte sig med en flad afslutning, men Sebastian Mielitz i det sønderjyske mål havde styr på den.

Vendsyssel var det bedste hold i slutningen af første halvleg, og de spillede sig frem til flere chancer, men vendelboerne manglede den sidste skarphed, så begge hold måtte gå til pause uden scoring.

To sønderjyske mål på hjørne

Fra begyndelsen af anden halvleg var det igen værterne, der sad på det meste og efter 54 minutter kunne vendelboerne takke deres målmand, Nicolai Flø, for, at der ikke stod 1-0. Den tilbagevendte Johan Absalonsen trykkede af i venstre side af feltet, og så måtte Nicolai Flø diske op med en god redning. To sønderjyder var tæt på at nå frem til returen, men Vendsyssel slap med skrækken.

Efter 73 minutter gik den ikke længere for Vendsyssel. Sønderjyskes hovedstødsstærke hollænder, Kees Luijckx, bragte hjemmeholdet foran netop med hovedet efter et hjørnespark.

Og det skulle blive værre for Vendsyssel-spillerne. Med fem minutter tilbage af kampen fordoblede Stefan Gartenmann så værternes føring, da han let kunne sende bolden i kassen, efter Moses Opondo havde reddet bolden på stregen efter endnu et sønderjysk hjørnespark.

Vendsyssel fik reduceret i kampens slutminutter, da Seyi Adekoya scorede sit første mål i Superligaen efter et flot indlæg fra Sebastian Czajkowski.

Men det blev ikke til mere end en reducering for Vendsyssel.

Med kampens resultat overtager Sønderjyske lige akkurat Vendsyssels sjetteplads i tabellen på en bedre målscore.