Vendsyssel taber til oprykker

Vendsyssel FF har fået en forfærdelig start på første division. I dag tabte de 3-2 til oprykkerne fra Nykøbing.

I sidste sæson var de oprykningskandidater, og mange havde forudset, at Vendsyssel også i denne sæson skulle spille med i den sjove ende af tabellen. Men bedømt på sæsonens første to kampe så bliver det måske en temmelig svær opgave for nordjyderne.

Vendsyssel tabte i første runde på hjemmebane til HB Køge med 0-1. I dag skulle holdet så forsøge at rejse sig på udebane mod Nykøbing FC.

Det lignede da også en Vendsyssel oprejsning fra kampens start, da Tiago Leonco efter bare fire minutter bragte nordjyderne foran. Føringne holdt dog kun indtil midtvejs i første halveg, da Lars Pleidrup fra Nykøbing udlignede i det 33. minut, hvorefter begge hold kunne gå til pause med stillingen 1-1.

Efter pausen kom Nykøbing bedst ud af starthullerne. Joachim Wagner gjorde det til 2-1 til Nykøbing, da 2. halveg var bare tre minutter gammel.

Vendsyssel formåede at svare igen, da der var spillet 56 minutter. Tiago Leonco kunne med sin anden scoring udligne til 2-2.

Men Vendsyssel formåede ikke at bygge videre på scoringen. I stedet var det hjemmeholdet, der formåede at få sat det afgørende mål i kassen, da Jakob Bonde scorede til slutstillingen 3-2 i kampens 70 minut.

Oprykningskandidaterne fra Vendsyssel har dermed tabt sæsonens første to kampe, og de ligger lige nu på sidstepladsen i rækken. Lige over dem ligger en anden nordjysk oprykningskandidat. Nemlig Hobro.