Vendsyssel tæt på pokalsensation

FC Midtjylland var få sekunder fra at havne i straffesparkskonkurrence mod Vendsyssel FF i pokalturneringen.

I Superligaen kan ingen følge FC Midtjylland for tiden, men i stedet var Vendsyssel FF tæt på at blive det første hold, der slog FC Midtjylland i denne sæson.

1. divisionsklubben pressede FC Midtjylland til det sidste i det indbyrdes pokalopgør og var tæt på at fremtvinge en straffesparkskonkurrence.

Men med en scoring fem sekunder før udløbet af den forlængede spilletid vandt FC Midtjylland 4-3. Det skete på Sylvester Igbouns hovedstød efter hjørnespark.

Det skal retfærdigvis tilføjes, at Glen Riddersholm havde sparet en lang række af sine normale spillere fra startopstillingen, og det gav altså Vendsyssel muligheden for at spille næsten lige op med Superligaens førerhold.

Alligevel fik FCM den bedste start, da Frank Kristensen scorede til 1-0 kort før pausen. Midt i anden halvleg udlignede Nicolas Sandberg dog for hjemmeholdet.

Det lignede en afgørelse, da Danny Olsen bragte FCM på 2-1 efter 88 minutter på straffespark, men i det sidste minut udlignede Mathias Schlie til 2-2.

Så måtte man ty til forlængelse, og her nettede Izunna Uzochukwu til 3-2. Endnu en gang viste Vendsyssel sig dog sejlivet og gjorde det til 3-3 ved Buster Brinkmann Munk efter 109 minutter. Men Igboun sørgede altså for afgørelsen i sidste minut.

I tredje runde af pokalturneringen skal FCM på besøg hos enten Viby fra Danmarksserien eller FC Djursland fra 2. division. Den kamp spilles 24. eller 25. september.