Vendsyssel Teater - et sted fyldt med muligheder

Foto: Logo- vendsysselteater

Midt i Hjørring bygges der et nyt teater, som både skal hitte hos unge og gamle.

Det nye logo fortæller det hele. O står for oplevelser, cirklen signalerer samarbejde og V for Vendsyssel, det er de enkelte elementer i teaterets nye logo. Vendsyssel Teater blev i går præsenteret på et kick-off-arangement, hvor omkring 70 deltagere viste stor interesse for at byde ind med aktiviteter til det nye teater. 

- Arbejdstitlen på huset var Vendsyssel Teater og Oplevelseshus. Dette var for at markere, at det nye byggeri skal rumme mere end teater, og at det henvender sig bredt til alle målgrupper, siger fungerende borgmester Daniel Rugholm. 

Teatret skal stå for driften af det nye hus, som kommer til at rumme et væld af aktiviteter - også arrangementer som ikke har noget med teater at gøre. 

- Det er vigtigt, at det nye hus henvender sig til alle. Det skal være et sted, man kan gå til klassisk koncert, musikskolearrangementer, poetry slam i foyeren eller noget andet. For os er det vigtigt, at huset bliver brugt. Også selvom man måske ikke skal gå til noget, men bare lige trænger til en kop kaffe med vennerne, forklarer Vendsyssel Teatres formand Henrik Jørgensen.

- Vendsyssel Teater udgør i princippet ca. 60% af aktiviteterne i det nye hus. Resten er alt det andet, og vi glæder os meget til at finde ud af, hvad det kan være. Det flotte hus lige over for banegården skal summe af liv og være stedet for alle - unge som gamle, lyder det fra teatrets direktør Lars Sennels. 

Teatret er færdigt i løbet af efteråret, og det indvies i weekenden 14-15. januar 2017.

Flere nyheder fra TV2 Nord