Vendsyssel-træner får karantæne efter dommerkritik

Dommerne i søndagens kamp mod EH Aalborg ville ikke finde sig i kritik og har derfor meldt Morten Arvidsson til DHF.

Man skal vare sin mund både på og uden for håndboldbanen. Det har Vendsyssel Håndbolds træner, Morten Arvidsson, lært på den hårde måde.

Han har nemlig fået karantæne efter søndagens nederlag til EH Aalborg. Årsagen? Arvidsson havde kritiseret dommernes præstation efter kampens afslutning, og det var dommerparret altså ikke til sinds at finde sig i - så de indberettede kritikken til DHF. Og det har nu udløst en spilledags karantæne.

Derfor sidder Morten Arvidsson over, når torsdag er hjemmekamp mod Bjerringbro.

- Vi skrev til DHF mandag, at vi mener, dommerne skal kunne modtage kritik, så længe det ikke er personligt, men en kritik af præstationerne. Alle spillere og trænere modtager jo samme kritik og ros. Morten har efter alle kampe snakket med dommerne hvor han er kommet med både ris og ros, uden dette har ført til indberetninger. Det er klart at man lige efter en kamp, hvor adrenalinen og følelserne er i kog, at man kan virke direkte, men her mener vi netop, at dommerne i de bedste rækker skal kunne abstrahere for disse udbrud. Det er trods alt en sport med masser af følelser, og fjerner man først disse følelser, så mister sporten sin gnist, skriver Vendsyssel Håndbold på sin hjemmeside.

- Vi håber, at der i fremtiden er plads til karismatiske trænere og spillere, og at linjen i kampene ikke bliver en sådan, at man ikke kan komme med udbrud, frustrationer eller vise følelser, uden det bliver straffet, fortsætter klubben.

Mens Morten Arvidsson sidder kampen over torsdsag, vil Sisse Bruun og holdleder Conni Nepper overtage styringen med holdet.

Iøvrigt er det første gang i Mortens karriere, som startede i 1978, at han får karantæne.


Seneste nyt

fra Nordjylland