Vendsyssel vinder besøg af Anders And

Anders Ands læsere fra Vendsyssel har imponeret redaktionen på bladet med forslag til danske skatte i Vendsyssel. Derfor kan man til efteråret læse om Anders Ands besøg ved forskellige historiske steder i Nordjylland.

Ud af fire områder i Danmark har Anders And-redaktionen udvalgt Vendsyssel til Anders Ands eventyr til efteråret, skriver de i en pressemeddelelse. 

- Vi blev bombarderet med forslag – og især fra læsere med bopæl i Vendsyssel og på Lolland-Falster. Mange af de over 200 forslag har været utroligt detaljerede, og flere af dem har været næsten færdige synopser til historier, fortæller Svend Skytte, der er Anders And-bladets redaktør.

Udover Vendsyssel og Lolland-Falster deltog læsere fra Bornholm og Det Sydfynske Øhav i dysten om at blive Anders And-location. 

Blandt foreslagene fra Vendsyssel læserne var, Hjallerup Marked med Anders And som landevejsridder. En anden foreslog, at han hjalp til med at restaurere Gølbåden og en tredje ville have ham på en tur til Voergaard Slot, i en spøgelseshistorie. Mange havde også foreslået Grenen i Skagen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes.

Og foreslagene var altså overbevisende nok til at redaktionen mente at Anders And skal en tur til Vendsyssel.

Redaktør Svend Skytte afslører, at den endelige historie bliver en kombination af flere forslag.

- Det betyder, at Anders får mulighed for at rejse rundt i hele Vendsyssel og besøge en række af både de allermest og knapt så kendte steder, siger han i en pressemeddelelse. 


Seneste nyt

fra Nordjylland