Vendsyssels fanklub: Forventer mere end 500 fans til oprykningsbrag

Vendsyssels FFs fanklub er ved at skaffe flere busser på grund af den store interesse for kampen om direkte oprykning til Superligaen mod Hobro på lørdag.

En forfatter kunne ikke have skrevet det bedre. Inden sidste runde af herrernes 1. division i fodbold har Hobro IK og Vendsyssel FF nøjagtig samme antal point - og de møder hinanden i den sidste og afgørende duel om en plads i Danmarks fineste fodboldselskab - Superligaen. 

Det er ikke gået Vendsyssel FFs fanklub forbi. De er derfor ved at samle flere busser til turen mod Hobro, da den ene dobbeltdækkerbus, de har bestilt, blev udsolgt. 

- Når det har gået vildt for sig, har vi kunnet samle 25-30 hardcore fans i en bus, så at vi nu kan melde udsolgt og er nødt til at hende yderligere busser ind, det er da lidt vildt, fortæller Steen Kristensen, der er fankoordinator i Vendsyssel FF. 

Læs også Selvtilliden er stor i både Hobro og Vendsyssel før skæbnekamp

Indtil videre har Vendsyssels FF bokket 75 mennesker i en dobbeltdækkerbus. Derudover har de bestilt tre almindelige busser.

- Hvis jeg skal gætte på, hvor mange vi ender med at blive på søndag, så tænker jeg 500. Derudover komm 

er alle dem, der kører til Hobro selv, så vi skal nok komme til at larme godt i Hobro, siger Steen Kristensen. 

Vendsyssel FFs fans forlader Bredbånd Arena Nord i Hjørring klokken 12 på lørdag. Inden da byder værtshuset Bjæsken på gratis morgenmad fra klokken 10.00, så de mange fans har noget at stå i mod med til en eventuel oprykningsfest. 

Hvis man ikke har mulighed for at tage turen til Hobro, kan man også komme til oprykningsfest i Hjørring. Hjørring Biocenter åbner nemlig dørene klokken 14.15 på kampdagen. Her viser de oprykningskampen direkte. 

Kampen om den direkte oprykning til Superligaen spilles på lørdag d. 27. maj. Kampen bliver fløjtet i gang klokken 15.00. 

Læs også Vendsyssel klar til oprykningsfinale efter sejr i målrig kamp

 

Flere nyheder fra TV2 Nord