Vendsyssel FF-fan: En klub på vej ud over kanten

Uroen begynder at brede sig i Vendsyssel FF, hvor fans nu ytrer sig negativt om klubbens top.

Inden forårssæsonen lå nordjyderne i Vendsyssel FF på en delt førsteplads i 1. division. Alligevel smed man succestræneren Joakim Mattsson på porten, og nu er klubben røget ned på en syvendeplads.

- Tilliden er begrænset. Den har lidt et knæk, det er helt sikkert, fortæller Kasper Rasmussen, der er talsmand for fangruppen bag Vendsyssel FF, Zone 70.

Han har fulgt byens bedste herrefodboldhold i mere end 10 år, og han er skuffet over den måde, klubben har handlet på den seneste tid.

- Det virker, som om der er nogle københavnere, der bare er kommet ind med en masse penge for at tjene på det, men vi havde en klub og en træner, der fungerede, inden de kom, siger Kasper Rasmussen. 

I begyndelsen af året skød en investorgruppe 5,5 millioner kroner ind i den nordjyske klub og sikrede sig aktiemajoriteten. Men med kapitalindsprøjtningen fulgte også sportslige ændringer.

Klubkoryfæet Jacob Krüger skiftede titel fra sportschef til teknisk direktør. Den tidligere AGF-træner Erik Rasmussen blev foruden titlen som formand for et sportsligt udvalg også assistenttræner, og da han ikke kunne finde fælles fodslag med daværende træner Joakim Mattsson, overtog Erik Rasmussen selv cheftrænersædet. 

- Det virker, som om klubben er om ikke i frit fald, så på vej ud over kanten. Vi skal til at have nogle point, ellers skal vi som tilhængere også have lov til at udtrykke vores utilfredshed, lyder det fra Kasper Rasmussen.

I nyhedsudsendelse klokken 19.30 i aften kan I høre, hvad bestyrelsesformanden for Vendsyssel FF, Jacob Andersen, siger til kritikken. 

Sådan lyder kritikken af Vendsyssel FF efter en sløj start på forårssæsonen.

Seneste nyt

fra Nordjylland