Vendsyssel FF hægter sig fast i toppen af 1. division

Vendsyssel FF er kun et point efter Hobro IK i 1. division.

Det var top mod bund da Vendyssel FF søndag spillede på udebane mod Næstved i 1. division.

Vendyssel FF har spillet forrygende i efteråret, og har kun tabt en af holdets seneste 11 kampe. Af den simple grund spiller nordjyderne med, hvor det er rigtig sjovt, og med en sejr søndag over Næstved kunne holde cementere sin placering i topppen af ligaen, komme tættere på lokalrivalerne fra Hobro, der indtager ligaens førsteplads og lægge afstand til Fremad Amager, HB Køge og FC Roskilde, der indtager de efterfølgende pladser i tabellen.

Og missionen lykkedes. En sejr på 1-3 betyder at holdet nu har 27 point, og kun er et point efter Hobro, der tabte deres hjemmekamp mod bundholdet Nykøbing FC 0-1.

Vendsyssel FF kom rigtig godt fra start og efter første halvleg var sejren næsten allerede i hus. Her førte nordjyderne 2-0 på mål af den tidligere Superliga-bomber Thomas Dalgaard og Jens Kristian Sørensen.

I anden halvleg fortsatte Vendsyssel hvor de slap og pressede på for at få lukket kampen. Afslutninger fra Dalgaard og Brandao endte dog uden mål, og med 10 minutter tilbage af kampen stod der stadig 2-0 til nordjyderne.

Den stilling fik Næstved dog lavet om, da Søren Jensen efter frispark fik reduceret til 2-1.

Fem minutter senere fik Vendsyssel dog endelig bundet sløjfe på kampen og sikret sig sejren. Tiage De Lonco stod, som en rigtig angriber, klar ved bagerste stolpe og fik prikket bolden i mål til 3-1, som altså blev kampens resultat.