Venstre har fundet sin spidskandidat til regionsrådsvalget

Det bliver Lone Sondrup, der stiller op til næste års regionsrådsvalg som spidskandidat for Venstre.

Partiet Venstre har tirsdag aften udpeget sin spidskandidat til næste års regionsrådsvalg. Det bliver 55-årige Lone Sondrup, der stiller op som partiets kandidat til formandsposten i regionsrådet i Region Nordjylland.

- Jeg vil kæmpe for at skabe større sammenhæng i regionen ved at styrke samarbejdet mellem regionsrådet og de nordjyske kommuner, siger Lone Sondrup til TV2 Nord.

Lone Sondrup afløser Jess V. Laursen som Venstres spidskandidat. Jess V. Laursen meldte for fire måneder siden ud, at han ikke ønskede at være partiets spidskandidat ved næste års regionsrådsvalg, og Lone Sondrup meddelte efterfølgende sit kandidatur.

På et møde i AgriNord Hallen i Aalborg valgte Venstres medlemmer officielt Lone Sondrup som partiets nye spidskandidat. Hun var den eneste kandidat, der stillede op, og størstedelen af medlemmerne stemte derfor for, at hun bliver førsteudfordrer til den socialdemokratiske regionsrådsformand Ulla Astman.

- Ulla (Astman red.) er meget populær, og det bliver måske svært at slå hende af pinden, men vi vil gøre, hvad vi kan for at det lykkes, siger Lone Sondrup.


Seneste nyt

fra Nordjylland