Venstre-medlem i Thisted skrotter partiet

Venstre i Thisted må vinke farvel til Per Skovmose, der skifter partiet ud til fordel for Konservative.

Per Skovmose er kommunalbestyrelsesmedlem i Thisted, og indtil tirsdag aften var det som medlem af Venstre.

Nu melder Skovmose sig dog ud for i stedet at blive en del af Konservative. Det skriver LimfjordUpdate, der i en stor artikel beskriver Skovmoses bevæggrunde for at sige farvel til sit parti. Dermed har Konservative nu tre pladser i byrådet mens Venstre er reduceret til ni.

I artiklen retter Per Skovmose en sønderlemmende kritik mod Peter Larsen fra Venstre, hans nu tidligere partifælle, som han mener siden valget i 2013 ikke har bestilt meget andet end at køre smædekampagne mod først Per Skovmose og siden den siddende borgmester Lene Kjeldgaard.

Per Skovmose beskriver overfor LimfjordUpdate hvordan det var Peter Larsen, der sørgede for, at Niels Jørgen Pedersen kunne vælte Lene Kjeldgaard som borgmesterkandidat. Ifølge Per Skovmose ved at bagtale og nedgøre borgmesteren og siden ved at overbevise ikke-politikere til at kritisere borgmesteren, der altså mistede sin plads som spidskandidat.

- De metoder, der med Peter Larsen som "politiske kandestøber" blev iværksat ude i kulissen i indeværende periode, og som kulminerede i tiden op til valget af ny borgmesterkandidat, er mig så meget imod og det ønsker jeg ikke, at være en del af, endsige blive mistænkt for, at være med i, siger Per Skovmose til LimfjordUpdate.

LimfjordUpdate har i forbindelse med offentliggørelsen af deres artikler bedt Peter Larsen om en kommentar til Per Skovmoses udsagn.


Seneste nyt

fra Nordjylland