Verdenskendt tenor vender tilbage til Aalborg

Foto: Pressefoto

Efter syv års pause fra det internationale rampelys er Helmut Lotti igen på scenen, og han lægger vejen forbi Aalborg.

Efter syv år er den verdenskendte tenor Helmut Lotti fra tilbage i det internationale rampelys. Han er på comeback tour, og lægger om godt et år vejen forbi Aalborg Kongres og Kulturcenter. Her giver han karrierens sjette koncert i Aalborg.

Den 47-årige tenor var sidst i Aalborg, da han i 2009 gav koncert. Kort efter trak han sig tilbage fra rampelyset, men nu er han tilbage og drager til efteråret på en international tour.

I Aalborg stiller tenoren op med en to timer lang koncert hvor der både bliver plads til hans største hits og til ny numre fra albummet Comeback. Det bliver i høj grad til tonerne af swing, publikum kan opleve den populære sanger, for med på scenen tager han et 22 mand stort orkester, der med garanti kan skabe den rette stemning i salen.

Helmut Lotti er en af de 90 kunstnere, der har et syngende træ i Kildeparken i Aalborg. Det fik han i 2000, da han holdt sin første koncert i AKKC. Siden blev det, på blot ni år, til hele fem koncerter, og nu er det altså blevet tid til den sjette.

Helmut Lotti bragede ind på hitlisterne i 1995 med albummet Helmut Lotti Goes Classic. Han har sunget duet med stjerner som Andrea Bocelli, Plácido Domingo, Eros Ramazzotti, Sarah Brightman og Cliff Richard og har solgt mere end 13 millioner albums verden over.

Flere nyheder fra TV2 Nord