Verdensmester åbner SUP Surfskole i Klitmøller

Foto: Henning Bagger

Snart vil det være muligt at tage lektioner i Stand Up Paddle surfing I Cold Hawaii.

Casper Steinfath er kendt som tredobbelt verdensmester i disciplinen Stand Up Paddle surfing - eller SUP, som det også kaldes. Derudover er han lokal Thybo og også snart indehaver af en surfskole i Klitmøller.  Surfskolen åbner den 1. maj og kommer til at hedde 'Viking Adventures,' skriver Limfjordupdate. 

Casper Steinfath har gået og puslet med ideen i flere år, og nu har han altså sammen med sin kæreste Mette Knakkergaard besluttet, at nu skal det være. 

–For mig var tiden den rigtige lige nu. Stand Up Paddle vokser eksplosivt i popularitet, og med det kommende VM i Vorupør i September så føler vi at vi gennem Viking Adventures kan være med til at skabe endnu mere opmærksomhed og kendskab til denne fantastiske sport og de unikke forhold vi har for at dyrke den her i Thy og på Mors, fortæller en spændt Casper Steinfath til Limfjordupdate. 

Vejret er meget omskifteligt i Klitmøller, og derfor er surfskolen mobil, så den kan rykkes til det dagens bedste spot, hvadenten dagens lektion kræver vilde bølger eller blikstille forhold. 

– Vores fokus er 100 procent på Stand Up Paddling og med vores mobile koncept tror vi på, at vi kan åbne folks øjne for de mange gode SUP spots vi har i Thy både på hav, fjord og sø, fortæller Steinfath.

Det nye koncept vil gerne vise turister, hvilke muligheder der er for at dyrke SUP i Thy og på Mors, men Viking Adventures drømmer også om at inspirere lokale personer og virksomhedder til at prøve kræfter med den hastigt voksende vandsport. 

 

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord