Verdensmestre hyldet

I dag blev tre unge talenter fra Aalborg Håndbold hyldet for deres indsats til VM i Ungarn.

Fredag blev de verdensmestre, og i dag var de tilbage i Aalborg for at blive fejret. De tre Aalborg Håndbold-spillere Simon Hald, Christian Jensen og Nicolai Nygaard Pedersen havde en stor andel i den guldmedalje, som de danske U19-drenge kunne tage med hjem fra VM.

- Det er helt ubeskriveligt. Det skal lige gå op for en først, siger Simon Hald, som blev kåret til turneringens mest værdifulde spiller.

Mens det er første gang, Simon Hald og Christian Jensen er med til at vinde VM-guld, var Nicolaj Nygaard Pedersen også med, da U19-landsholdet vandt guld ved VM i Argentina i 2011.

I denne turnering blev det til ni kampe og ni sejre.

- Jeg er rigtig, rigtig stolt over deres præstation - det er jo fantastisk at vinde et VM, og jeg synes, at de tre drenge har været meget dominerende, siger Jan Larsen, direktør for Aalborg Håndbold.

Der er dog ikke tid til at hvilke på succesen for de tre verdensmestre. Nu skal de arbejde for at få en plads på Aalborgs ligahold.

- De er med i truppen nu, og med det potentiale, de har, så er der stor mulighed for, at der er nogle af dem, der slår til i år, siger Jan Larsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland