Verdenspremiere i Hjørring Biocenter

 Verdenspremiere i Hjørring Biocenter

I dag havde filmen Min Søsters Børn vælter Nordjylland verdenspremiere i Hjørring Biocenter. Filmen er optaget i Nordjylland i sommers og filmholdet var vilde med landsdelen.

Stjernerne blev taget imod af smilende fans og kram fra alle sider på den røde løber. Den nordjyske modtagelse gik rent ind hos filmens største stjerne.

-Jeg synes, det er så dejlig, at man endelig har en premiere heroppe, så det var da på tide, men det var oplagt, det skulle bare være her, siger Peter Mygind, der spiller Onkel Erik.

Filmen er optaget i Nordjylland hen over sommeren. Blandt andet har Børglum Kloster og Fårup Sommerland været kulisser. For de fem børn der spiller Onkel Eriks nevøer og niecer var det især sjovt at filme i forlystelsesparken.

-Vi havde faktisk lavet en plan om, at vi skulle lave fejl i optagelserne hver gang, så vi ville blive nødt til at lave det om igen og igen, siger Lasse Kamper, der spiller Michael.

Direktør Søren Kragelund var også med til verdenspremieren. Han havde svært ved at skjule sin begejstring over den eksponering Nordjylland får i filmen.

-Jeg er så stolt og glad over, at vi nu har fået sådan en film her, der er optaget i Nordjylland og viser Nordjylland fra den aller, aller bedste side, siger Søren Kragelund.


Seneste nyt

fra Nordjylland