Vesthimmerland har Nordjyllands billigste sommerhuse

Påsken er højsæson for fremvisning af sommerhuse. Særligt i Vesthimmerland er mange sommerhuse til salg, og det giver interesserede købere mulighed for at gøre en god handel.

Ejendomsmægler Kristian Thomsen har taget hul på påskens mange sommerhusfremvisninger. Jens Steen Hansen er en af de mange mulige købere, der bruger påskedagene på at kigge på sommerhus i Nordjylland. Skærtorsdag ser han et 81 kvadratmeter stort sommerhus i Trend, og det kunne han godt være interesseret i at købe.

- Det er da absolut et emne, siger Jens Steen Hansen efter at have set huset.

Sommerhuset på Amandasvej er langt fra det eneste i området, Kristian Thomsen skal vise frem i de kommende dage.

- Der er mange til salg i Trend. Nu tror jeg på, at der bliver solgt nogle, for de er meget billige i øjeblikket, siger ejendomsmægler Kristian Thomsen fra Aars Mægleren.

Ifølge boligsiden Boliga er der lige nu 230 sommerhuse til salg i Vesthimmerlands Kommune. Den gennemsnitlige pris ligger på 11.850 kroner kvadratmeteren, og det gør kommunen til Nordjyllands billigste. Huset på Amandasvej er udbudt til en pris på 650.000 kroner.

- Det koster nok kun det halve her i forhold til at komme helt ud til kysten, men nu er vi ikke de store vandhunde, så om vi skal bade i Limfjorden eller ved Vesterhavet, så tror jeg, at jeg vælger Limfjorden, siger Jens Steen Hansen.

Selvom Vesthimmerland ikke har havet og de brede sandstrande at lokke med, så mener ejendomsmægleren ikke, at området er uattraktivt.

- Man får en rigtig god natur. Man har Vitskøl Kloster, Rønbjerg Feriecenter og Livø. Mange ting at kigge på, store skovområder, masser af golfbaner og så får man en børne- og surfervenlig strand, siger Kristian Thomsen.

Flere ejendomsmæglere holder åbent hus i Trend-området i løbet af påsken, og ifølge Kristian Thomsen kan det være en god idé for sommerhuskøberne at slå til nu.

- Man får rigtig meget for pengene. Vi kunne godt ønske os, at priserne kom lidt op ad, og det tror jeg også, de gør nu, siger han.

Kilde: Boliga.dk
Kilde: Boliga.dk

 

Påskeferie er noget, de fleste ejendomsmæglere må kigge langt efter, for påsken er højsæson for fremvisning af sommerhuse. Særligt i Vesthimmerland er mange sommerhuse til salg, og det giver interesserede købere mulighed for at gøre en god handel.

Seneste nyt

fra Nordjylland