Vi åbner med et brag

Onsdag den 11. går TV2/Nord i luften med en helt ny kanal, og der bliver masser at glæde sig til.

Den 11. januar 2012 bliver en skelsættende dato i TV2/Nords historie. Klokken 18.00 går vi nemlig i luften med vores helt egen kanal. Det bliver en gratis kanal med masser lækkert fjernsyn til nordjyderne. Det ville kunne ses allerede på premiereaftenen.

- Vi starter den 11. januar kl. 00.00 med et ur, der tæller ned til vores første udsendelse, der starter med et brag kl. 18.00. Vi lægger ud med et stort talkshow med masser af spændende nordjyske gæster, vi sender nyheder og et specielt program om Jesper Steinmetz fra Washington. Og endelig har vi premiere på et af vore nye programkoncepter, 'Genbrugspladsen, Kaj og alle de andre'. Med andre ord, vi gir den alt, hvad den kan trække den første aften, udtaler direktør Pia Daugaard.

Men det er langt fra alt krudtet, der bliver fyret af den første aften. Fremover vil de nordjyske seere kunne se frem til en lang række spændende programmer.

Det bliver blandt andet muligt at opleve den nordjyske natur, når programmet 'Off Road' bevæger sig alle andre steder end på asfalterede veje. Naturvejleder Carsten Hansen har smidt en mountainbike og en kano på taget af en gammel Volvo og kører ud i naturen.

Men der bliver også plads til nogle helt almindelige nordjyder. Serien om genbrugspladsen følger livet på en genbrugsplads, hvor vi kommer helt tæt på de ansatte og de mange nordjyder, der hver eneste dag kommer på genbrugspladsen.

Derudover bliver nyhedsdækningen mere intens, end den nogensinde har været.

- TV2/Nord sender fra kl. 9.30 til 23.00 på alle hverdage og i weekenden fra kl. 13.30 til 23.30. Den første nyhedsudsendelse sendes klokken 9.30 med en varighed på ca. fire minutter. Herefter sendes der nyhedsudsendelser hver time klokken halv hele sendetiden igennem på alle hverdage. Udover nyheder så sender vi en masse spændende magasinprogrammer, siger Pia Daugaard.

Og det bedste af det hele er, at den nye kanal er fuldstændig gratis. Glæd dig.


Seneste nyt

fra Nordjylland