Vi er afsløret: Mammutunge var aprilsnar

Russiske forkere har - desværre - ikke gensplejset sig frem til en levende mammut, der skulle bo i Aalborg Zoo. Det var en aprilsnar, og i lurede os.

Vi vidste det godt, men fredag blev det bevist igen: Nordjyder er ikke sådan at løbe om hjørner med.

Vores historie fra fredag - den 1. april - om at Aalborg Zoo var blevet en beboer og en verdenssensation rigere, var pure opspind i anledning af 1. april, og i gennemskuede os lynhurtigt.

Den nye beboer i Aalborg Zoo var en mammut, der via gensplejsning begået af russiske forskere, var blevet bragt tilbage til verden.  Den forhistoriske pelsklædte kæmpeelefant skulle have et navn, og på Facebook bad vi jer komme med jeres bedste forslag.

Rigtig mange foreslog det helt oplagte "Aprilsnar", men også Ranslirpa - aprilsnar stavet bagfra - blev foreslået flere gange, og så var der Jesper Jakobsens forslag "April The First", der trak mange likes i kommentarfeltet på TV2 Nords Facebook-side.

Selvom nordjyder selvfølgelig let kan gennemskue selv de bedste aprilsnarre, kan man også have en dårlig dag, og der var da enkelte, der faldt for vores lille gimmick.

- Og jeg hoppede lige i den og havde glædet mig til at se den i zoo, skriver Diane Dahl for eksempel mens Sidsel Brorsen inviterer sin veninde i Aalborg Zoo.

- Emma Dyrvig Mikkelsen pleeeeaseeee kan vi ikke godt tage i zoo???

Læs flere af de sjove navne og kommentarer til vores lille spøg i Facebook-opslaget nedenfor og gense hele indslaget om Aalborg Zoo's nye beboer øverst. Nedenfor kan du også se, hvem der gemte sig inden i mammut-ungen i Aalborg Zoo.

 

 

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland