- Vi er sindssygt skuffede

AaB måtte tirsdag vinke farvel til drømmen om Champions League. Et fuldt fortjent nederlag, mener de selv.

Det var noget af en skuffelse, da AaB tirsdag måtte se sig slået 4-0 af cypriotiske APOEL Nicosia.

- Alt gik jo galt. Vi laver så mange fejl. Efter kampen i dag fortjener vi ikke at komme i Champions League, siger Kenneth Emil Petersen.

APOEL var foran med 2-0 ved pausen, og AaB formåede aldrig at true værterne fra Cypern.

- Jeg er bitter og indebrændt. Vi rammer slet ikke vores niveau, og APOEL er bare bedre end os i dag, siger Nicolaj Larsen.

- Vi er sindssygt skuffede. Vi havde sat næsen op efter Champions League men vi må indrømme, at med alle de fejl, vi laver i dag, så er det svært at vinde, siger Rasmus Würtz.

Træner Kent Nielsen mener ikke, at AaB havde niveauet til at kvalificere sig til Champions League gruppespil.

- 2-0 målet efter hjørnesparket dræber os, og vi finder aldrig benene i anden halvleg. Så det er fuldt fortjent, at vi ryger ud, siger han.

En plads i verdens største klubturnering ville have været mere end 100 millioner kroner værd for AaB. Sportschef Allan Gaarde tænker dog ikke på pengene. I stedet fokuserer han på Europa League, som AaB trods alt er med i.

- Jeg tænker, hvad gik der galt her? Vi præsterede virkelig skidt. Men nu må vi se fremad, der kommer jo mange europæiske kampe i Europa League. Aftenens kamp vil dog blive husket som en dårlig oplevelse og dyre lærepenge, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland