- Vi er sindssygt skuffede

01:45

Foto: Bruno Stagsted

1 af 2

AaB måtte tirsdag vinke farvel til drømmen om Champions League. Et fuldt fortjent nederlag, mener de selv.

Det var noget af en skuffelse, da AaB tirsdag måtte se sig slået 4-0 af cypriotiske APOEL Nicosia.

- Alt gik jo galt. Vi laver så mange fejl. Efter kampen i dag fortjener vi ikke at komme i Champions League, siger Kenneth Emil Petersen.

APOEL var foran med 2-0 ved pausen, og AaB formåede aldrig at true værterne fra Cypern.

- Jeg er bitter og indebrændt. Vi rammer slet ikke vores niveau, og APOEL er bare bedre end os i dag, siger Nicolaj Larsen.

- Vi er sindssygt skuffede. Vi havde sat næsen op efter Champions League men vi må indrømme, at med alle de fejl, vi laver i dag, så er det svært at vinde, siger Rasmus Würtz.

Træner Kent Nielsen mener ikke, at AaB havde niveauet til at kvalificere sig til Champions League gruppespil.

- 2-0 målet efter hjørnesparket dræber os, og vi finder aldrig benene i anden halvleg. Så det er fuldt fortjent, at vi ryger ud, siger han.

En plads i verdens største klubturnering ville have været mere end 100 millioner kroner værd for AaB. Sportschef Allan Gaarde tænker dog ikke på pengene. I stedet fokuserer han på Europa League, som AaB trods alt er med i.

- Jeg tænker, hvad gik der galt her? Vi præsterede virkelig skidt. Men nu må vi se fremad, der kommer jo mange europæiske kampe i Europa League. Aftenens kamp vil dog blive husket som en dårlig oplevelse og dyre lærepenge, siger han.

Flere nyheder fra TV2 Nord