Eftersøgning genoptaget: - Vi har ikke nogen spor

81-årige Ehlers Pedersen er været forsvundet siden torsdag. Søndag formiddag er der stadig ingen livstegn, og politiet fortsætter eftersøgning i lokalområdet med hunde.

81-årige Ehlers Pedersen fra Hjallerup er stadig forsvundet. Det er cirka tre døgn siden, der sidst har været livstegn fra ham.

Politiet har siden fredag ledt efter ham i området i og omkring Hjallerup, hvor Ehlers Pedersen bor, og igen i dag har de hunde og droner med for at hjælpe med eftersøgningen.

- Vi har ikke nogen spor, heller ikke elektroniske, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Fastergaard og tilføjer:

- I princippet kan han jo være steget på en bus og betalt kontant, siger vagtchefen.

Politiet har heller ikke modtaget nogen konkrete henvendelser fra lokale, og det er med til at gøre eftersøgningen svær.

Han håber på, at nogen vil henvende sig.

- Hvis nogen kan komme med oplysninger om, at de har set ham på et eller andet tidspunkt siden torsdag, har vi noget konkret at gå efter, siger Poulfastergaard.

Politiet beskriver Ehlers Pedersen som værende 165-170 centimeter høj, almindelig af bygning med tyk mave og stor næse, og han har gråt og hvidt hår. Han er begyndende dement. Har man oplysninger i sagen kan politiet kontaktes på telefonnummeret 114.

 
 

Seneste nyt

fra Nordjylland