Vi har ikke savnet dig

Tech College Aalborg begavede fredag formiddag 11 elever, der rent faktisk kan finde af at møde op i skole.

Mens Undervisningsministeriets kampagne "Godt du kom" skal få flere elever til at møde op til timerne, har Tech College i Aalborg valgt at vende det hele om.

"Vi har ikke savnet dig". Sådan lyder budskabet fra Tech College Aalborg til 11 elever, som rent faktisk er mødt op og har et fravær på 10 timer eller mindre.

- Det er jo ikke dem, som vi som regel har fokus på, fordi de kommer jo bare, og de er her hver eneste dag. Derfor bliver de måske lidt overset i hvert fald i den forbindelse der. Og jeg synes også, at vi skal belønne det gode, siger Liselotte Mathiasen, lærer på Tech College Aalborg til TV2/Nord.

Fredag formiddag blev de dydige elever overrasket af deres lærere med en tidlig julegave - en pengegave på 2.550 kroner.

Der var dog en enkelt elev, der havde valgt en rigtig dårlig dag ikke at komme i skole på. Peter Bonderup var ikke mødt i skole fredag morgen, så hans lærer Liselotte Mathiasen måtte ringe til ham og sige, at han måtte komme - syg eller ej - dog uden at kunne sige hvorfor.

Peter Bonderup var dog ikke syg.

- Vi havde skoleafslutning i går, så vi røg desværre en tur i byen. Så det er hovedet, der trykker lidt i dag, siger Peter Bonderup til TV2/Nord.

Alligevel kunne Peter Bonderup tage med sin lærer Liselotte Mathiasen ind i Aalborg, for at bruge sine 2.550 kroner.


Seneste nyt

fra Nordjylland