Politi om voldtægtssag: Vi har måske fotos af mistænkte

Nordjyllands Politi opfordrer mulig voldtægtsmand til at melde sig selv – ellers offentliggøres billeder af mistænkte.

Tidligt lørdag morgen anmeldte en ung kvinde en voldtægt sket i Vesterå i Aalborg. Derfor var Nordjyllands Politi til stede i området hele formiddagen for at sikre spor.

Nu fortæller Nordjyllands Politi så, at man muligvis har fundet frem til videooptagelser af den mistænkte.

- Vi tror, vi har et billede af personen, og vi appellerer til, at han skal melde sig. Der er jo mange videokameraer i det område omkring Jomfru Ane Gade, som har hjulpet os på vej, siger Henrik Bech, vagtchef hos Nordjyllands Politi.

Vesterå er en gade, der ligger parallelt med Jomfru Ane Gade i Aalborg. Ifølge anmeldelsen er voldtægtsepisoden sket lørdag morgen i tidsrummet fra klokken 06.15 til klokken 06.45.

- Inden episoden har kvinden og manden haft et eller andet kendskab til hinanden, men ikke så meget kendskab, at man ved, hvad hinanden hedder, forklarer Henrik Bech fra Nordjyllands Politi.

Udover videomaterialet håber Nordjyllands Politi, at vidner kan hjælpe dem på vej til en opklaring af sagen. Har man derfor befundet sig i området lørdag morgen, opfordres man til at kontakte Nordjyllands politi på 114.

Skulle den mistænkte ikke melde sig selv hos Nordjyllands Politi, kan videooptagelserne blive offentliggjort, siger vagtchef Henrik Bech. Han vil dog ikke sætte en deadline for, hvornår den mistænkte skal have meldt sig selv, inden videooptagelserne offentliggøres.


Seneste nyt

fra Nordjylland