Aalborg Håndbold-direktør: Vi mangler lige den der pokaltitel

Aalborg Håndbold har hængt mange medaljer om halsen de seneste år, men en guldmedalje i pokalturneringen mangler.

Hvis man kigger på Danmarksmesterskaber er Aalborg Hånbold blandt de mest vindende i dansk håndbold det seneste årti. Derudover er det blevet til sejre i Super Cuppen og deltagelse i Champions League. Men én særlig titel mangler. 

- Vi har efterhånden været hele rækken rundt, men den der pokaltitel mangler. Der er en hunger for at vinde, fortæller Jan Larsen, der er direktør i Aalborg Håndbold. 

Muligheden for at tage sejren i turneringen bliver ikke meget større. Efter en tæt semifinale lørdag skal der spilles finale søndag mod Skanderborg. Aalborg Håndbold indtager lige nu herreligaens første plads, mens Skanderborg Håndbold en smule overraskende er at finde på fjerde pladsen. 

- Velvidende at det er en pokalkamp, og Skanderborg har gjort det godt, og jeg synes, de har et rigtig godt hold, men jeg synes jo sjovt nok, at vi har et bedre. Det kan blive dramatisk og det bliver spændende, fortæller Jan Larsen inden opgøret. 

Den nordjyske klub fik en sejr på 29-27 over Bjerringbro-Silkeborg.

Vinderen af Santander Cup, som pokalturneringen hedder, er sikret deltagelse i EHF-cuppen, og der er også en økonomisk gevinst på over 200.000 kroner. 

- Det er selvfølgelig også rigtig fint, men vi har andre forhåbninger i forhold til Champions Leauge qua, at vi lige nu ligger nummer et i ligaen. Men der er mange fordele ved at vinde, fortæller Jan Larsen. 

Aalborg Håndbold spiller pokalfinalen klokken 16.00 søndag eftermiddag. Kampen kan ses på TV2. 


Seneste nyt

fra Nordjylland