Viborg maste ADH

De unge piger fra Aalborg DH kunne ikke hamle om med Viborg HKs fysik. Midtjyderne vandt sikkert træningskampen med 35-24.

Aalborg DH spillede her til aftes træningskamp i Skagen mod topholdet Viborg HK. Og det var de stærke kvinder fra Midtjylland, der trak det længste stik. Viborg HK vandt 35-24 over nordjyderne.

- Det var som forventet. Viborg er klasser over os, og har flere rigtigt stærke spillere, som vores små spillere har det svært imod, siger Stefan Larsen, der er presserådgiver i Aalborg DH til TV2/Nord.

De 24 nordjyske mål blev især scoret af tre spillere. Unge Stine Jørgensen stod for otte mål, mens de to fløjspillere scoerede hendholdsvis fire og fem gange. Men forsvaret havde altså svært ved at hamle op med de grønblusede, og Aalborg DH tabte derfor kampen.

Træningskampen var sidste forberedelse før klubben tager på træningslejr i Frankrig i næste uge. Her skal de møde tre internationale modstandere.

Sæsonen for Aalborg DH starter op den 5. september på udebane mod Team Tvis Holstebro. Første hjemmebanekamp er fire dage senere mod Randers HK.


Seneste nyt

fra Nordjylland