VIDEO: AaB reaktioner efter nederlag

TV2/NORD mødte et par nedtrykte AaB spillere efter nederlaget til Esbjerg mandag aften. Se deres reaktioner her.

Efter AaB tabte overraskende til bundholdet Esbjerg i Superligaen mandag aften, var det et par slukørede spillere, som TV2/NORDs reporter mødte efter kampen.

- Vi må sgu erkende, at vi ikke spiller den bedste kamp i dag. Vi får ikke rigtig kreeret så mange chancer og Esbjerg er gode til at lukke rummene mellem forsvarene og midtbanen ned, sagde Kasper Kusk efter kampen.

Heller ikke Rasmus Würtz var sen til at indrømme, at holdet ikke levede op til de seneste kampes præstationer.

- Vi vidste de var farlige på omstillinger og der straffer de os så to gange på de to chancer, de har i kampen. Hvor vi i de andre kampe har været meget effektive, der mangler vi så lidt i dag, og det er vel det, der er udslagsgivne.

Lidt mere positiv var Lasse Nielsen, som faktisk mente, at holdets defensive indsats var okay selvom der altså smuttede to mål ind i aalborggensernes målnet.

- Jeg synes vi gør det fint i dag. De har to skud, og dem scorer de desværre på og de straffer os to gange på omstillinger. Så jeg synes holdet generelt gjorde en super defensiv indsats, men to gange taber vi den midt på banen som vi havde aftalt ikke at gøre, sagde Lasse Nielsen.

Se flere reaktioner fra de tre AaB spillere i videoklippet øver i artiklen.


Seneste nyt

fra Nordjylland