Vidne truet af rambuktyve

Rendegraver brugt ved sparekassekup i Vestervig

Omkring klokken halv fire torsdag stjal bevæbnede rambuktyve en pengeautomat fra Sparekassen Thy i Vestervig.

Naboer til sparekassen vågnede ved braget klokken lidt over halv fire torsdag morgen, da en rendegraver brækkede mur og indgangsparti ned og flåede pengeautomaten ud.

Et vidne, som forsøgte at stoppe tyvene, fandt ud af, at de var bevæbnede. Han blev truet af en geværbevæbnet gerningsmand på tydeligt sjællandsk til at køre "ad helvede til". Det fortæller Thisted Dagblad.

Tyvene brugte en rendegraver til at brække automaten fri og en mandskabslastbil fra Sydthy Entreprenørforretning til at køre automaten væk.

Fem patruljevogne fra Midt- og Vestjyllands Politi jagtede rambuktyvene, men uden held og få timer senere fandt politiet i Thisted den opskårne automat nogle kilometer fra Vestervig på Lodbjergvej, hvor rambuktyvene har haft fred og ro til at tømme automaten for i følge politiet et større kontantbeløb.

Politiet afterlyser den gule Fiat Ducato med mandskabskabine og et lille lad og registreringsnummer OZ 96 534 fra Sydthy Entreprenørforretning og i øvrigt vidner, som har set noget før, udner og efter rambuktyyveriet.


Seneste nyt

fra Nordjylland