Vidner efterlyses til drab på 85-årig

Nye oplysninger om det voldsomme knivdrab på ældre kvinde i Aalborg. Politiet efterlyser flere vidner, som kan have vigtig information.

En ranglet ung mand med et drenget udseende og markeret ansigt efterlyses af politiet i sagen om drabet på en 85-årig kvinde i Aalborg. Desuden vil politiet gerne i kontakt med en række andre
mennesker, som befandt sig ved Kastetvej lørdag den 26. maj om eftermiddagen.

Manden stod og trykkede sig ved busskuret ud for Kastetvej 33 lørdag kort tid før, Gerda Møller blev dræbt i sin lejlighed.

Han var iført en sort eller mørk hættetrøje og mørke løstsiddende bukser. Han gik underligt foroverbøjet, som om han skuttede sig og havde hænderne i lommerne, da han forlod busskuret og gik i samme retning som Gerda Møller og hendes veninde.

Manden, der er cirka 20 år, kan være et centralt vidne i sagen, siger politiet, som også gerne vil tale med to kvinder med asiatisk udseende. De sad på bænken i busskuret.

Både deltagere i karnevallet, som foregik samme dag, og andre, som kom i solcentret i Kastetvej 33 den lørdag eftermiddag og aften ønsker efterforskerne at komme i kontakt med.

Drabet på Gerda Møller er af politiet beskrevet som bestialsk. Hun blev stukket med kniv med flere gange.


Seneste nyt

fra Nordjylland