Vidner til Gravlev-røveriet efterlyses

 Vidner til Gravlev-røveriet efterlyses

Politiet efterlyser vidner til røveri i Gravlev, hvor tre mænd trængte ind i et hjem, bagbandt og truede en mor og hendes to døtre.

Politiet har brug for offentlighedens hjælp til at finde frem til de tre maskerede mænd, som søndag trængte ind i en ejendom i Gravlev syd for Aalborg, hvor de bagbandt tre kvinder.
Vagtchefen ved Nordjyllands Politi, Frank Liltorp, efterlyser vidner, som har befundet sig i nærheden af gerningsstedet søndag.
- Et vidne har set et mørkt køretøj omkring klokken 17 tæt på gerningsstedet, som kørte rundt på en mistænkelig måde. Er der nogen, der har bemærket det køretøj eller andet mistænkeligt hen under aftenen, så hører vi gerne fra borgerne, siger vagtchefen.
Politiet mener, at det mørke køretøj, som ikke er nærmere beskrevet indtil videre, kredsede om gerningsstedet for at holde øje med huset, hvor de tre mænd senere søndag aften brød ind. Mændene bagbandt en mor og to døtre med gaffatape, truede dem med et oversavet jagtgevær og en pistol og stak af med indholdet af familiens pengeskab.
Vagtchefen efterlyser i første omgang vidner, men der kan blive tale om, at politiet skal aflægge besøg hos alle beboerne i nærheden af gerningsstedet i landsbyen Gravlev.
Kvinden bor sammen med sin mand, der dog ikke var hjemme, på førstesalen i ejendommen, hvor parrets to voksne døtre var på julebesøg. Politiet vil ikke komme udbyttet nærmere end "nogle tusinde kroner". Efter røveriet forsvandt mændene i en bil, og det lykkedes den ene af kvinderne at vække underboen, hvorefter
politiet blev tilkaldt.
Ofrene har kun kunnet give et spinkelt signalement af røverne, der var iført sorte hætter og lyst joggingtøj. De var almindelige af bygning og talte jysk.


Seneste nyt

fra Nordjylland