Vidner til rambuktyveri i Nibe efterlyses

 Vidner til rambuktyveri i Nibe efterlyses

Politiet efterlyser nu vidner til nattens rambuktyveri i Nibe. Bilen, der blev brugt som rambuk, er fundet, men politiet vil meget gerne tale med vidner, der set eller hørt noget i løbet af natten.

Tre-fire mænd brød i nat ind i Buksesnedkeren på Toften 5 i Nibe. De brugte en bordeaux-farvet Toyota Previa som rambuk og senere som flugtbil.

Bilen blev her til morgen fundet på parkeringspladsen ved Hornum Sø. Alle døre og vinduer stod åbne i bilen, men der var ingen spor af hverken gerningsmænd eller tyvekoster.

Tyvene slap væk med jeans, skjorter og jakker i forskellige mærker, blandt andet Camel, Marlboro, Wrangler, Henri Lloyd og Eterna. Der er forsvundet tøj for minimum 200.000 kroner, oplyser vicepolitikommissær Karsten Kristensen fra Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der har set den bordeaux-farvede Toyota Previa og gerningsmændene på vej til gerningsstedet i Nibe eller på vej væk igen. Politiet formoder, at gerningsmændene og det stjålne tøj er blevet hentet i en anden bil ved Hornum Sø, muligvis en varebil.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland