Vikings vinder vanvittig kamp

Aalborg Vikings tog lørdag hjemme mod Næstved. Hjemmeholdet sikrede sig sejren i de sidste sekunder.

Aalborg Vikings har haft en dårlig sæsonstart, hvor holdet ikke har vundet i sæsonens første tre kampe i landets bedste basketballliga, Canal Digital Ligaen. I skulle de nordjyske vikinger forsøge at vinde over mesterskabskandidaterne fra Næstved på hjemmebane.

Det var en kamp, hvor udeholdet straks viste, hvorfor de var favoritter i kampen. Der var ikke gået mange minutter, før Næstved bragte sig foran, og ved pausen førte sjællænderne med otte point. Men Aalborg Vikings gav aldrig op. Heller ikke selvom Næstved kom yderligere foran i løbet af tredje og fjerde quarter.

Med tre minutter igen af kampen fik hjemmeholdet kæmpet sig op og fik udlignet. Derefter gik det hele nordjydernes vej.

Med under et minut igen kom Vikings foran med bare et point. Den endelige sejr blev først sikret få sekunder før tid, da amerikaneren Ryan White på straffekast fik scoret til kampens resultat 72-69.