Vil tæve BSV igen

Sidst Aalborg Håndbold mødte BSV var der stor jubel i Gigantium. Her vandt de nemlig Supercuppen og hentede sæsonens første pokal. Foto: Malte Abildgaard Christensen (arkiv)

Bjerringbro-Silkeborg gæster i aften Gigantium. Sidst de gjorde det var i Supercuppen, hvor Aalborg Håndbold vandt. Det vil nordjyderne følge op på i aften.

Aalborg Håndbold startede sæsonen fantastisk. De vandt nemlig Supercuppen over dagens modstandere fra Bjerringbro-Silkeborg og hentede derfor første pokal af tre mulige hjem til trofæskabet.

Men siden har nordjyderne ikke haft samme fart i håndbolden, og har kun vundet én af ligaens fire kampe. Derfor er de seks point efter dagens modstander, hvilket gør kampen helt jævnbyrdig.

Kampen er desuden Nikolaj Jacobsens andet møde med sin tidligere klub, og derfor er der yderligere på spil for nordjydernes nye træner.

- Selvfølgelig er det stadig specielt at møde BSV, men når kampen først er i gang, betyder det ingenting, så handler det kun om at få de to point, siger Nikolaj Jacobsen til mja.dk.

Live

Du kan se hvordan det går Aalborg Håndbold, når TV2/Nord sender live fra Gigantium i nyhedsudsendelsen klokken 19.30.

Flere nyheder fra TV2 Nord