Vildt comeback: Syv gyldne minutter for Vendsyssel FF

Vendsyssel FF hentede søndag en vigtig sejr i bestræbelserne på at nå den forjættede Superliga. Men det holdt hårdt. Først i det sidste minut blev sejren sikret.

Vendsyssel FF hænger fortsat på i topstriden i 1. divison. Søndag blev det til en vigtig 3-2 sejr på hjemmebane over Vejle.

En sejr, der vel at mærke kom i hus på noget af et comeback.

Helt hen i kampens 83. minut stod der 2-0 til gæsterne fra Vejle. Men i kampens sidste syv minutter scorede vendelboerne tre gange og fik dermed den vigtige sejr.

Liga- og lokalrivalerne fra Hobro måtte se sin flotte sejrsstime blive brudt, da det hjemme blev til 0-0 mod HB Køge.

Hobro topper fortsat 1. division med 44 point. Vendsyssel fik med sine tre point bedre kontakt til top 3 og er nu kun et point fra Roskilde på tredjepladsen. Sjællænderne har dog spillet en kamp færre.