Ville hente søns iPad og blev overfaldet – nu er to personer dømt

To unge mænd på henholdsvis 18 og 22 år blev tirsdag ved Retten i Aalborg dømt for at have overfaldet en tredje person ved Th. Sauers Vej i Aalborg.

Overfaldet fandt sted om aftenen den 21. april 2018, hvor de to dømte sammen med flere uidentificerede medgerningsmænd overfaldt forurettede med knytnæveslag, knive og slagvåben.

Dommen lød på 40 dages ubetinget fængsel til begge tiltalte.

Situationen opstod ifølge forurettede, da han ville hente en iPad, som hans søn havde fået stjålet tidligere på dagen. Han havde fået at vide, at han kunne komme og hente den ved en skole nær Th. Sauers Vej.

Da han mødte op ved skolen blev han mødt af en stor flok personer, som løb efter ham og overfaldt ham. Forurettede slap med mindre skader, blandt andet fordi han havde en beskyttelsesvest på, som beskyttede mod knivstik. En vest, som han forklarer, han havde taget på for en sikkerheds skyld.

Selve overfaldet blev filmet af en person, som tilfældigvis kom forbi, og det blev brugt som bevis i retten.

De to dømte forklarede imidlertid, at de havde set manden, som de senere overfaldt, jagte en mindre person, og at de derfor forsøgte at stoppe ham.

- Så der er en del uklarhed om, hvad der er sket indledningsvist. Og derfor vælger retten at sige, at det de finder bevist, er det de kan se på den videofilm, som blev filmet af et vidne, og det er det, de tiltalte bliver dømt for, forklarer anklager Torben Kauffmann Sørensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland