Vilsundbroen åbnes tidligere

Vilsundbroen åbner for normal trafik til efterårsferien. Siden maj 2012 har Vejdirektoratet udført malearbejder på Vilsundbroens stålkonstruktioner.

Det har påvirket trafikken på rute 26, Sallingsund - Vilsund, specielt i myldretiden. Desuden var der i december 2012 en kort periode med natspærring på broen.

Nu er arbejdet slut, og broen åbnes for normal trafik til efterårsferien 2013. Det er to uger tidligere end oprindeligt planlagt.

- Jeg er glad for at kunne meddele, at vi afslutter malerarbejdet på Vilsundbroen et par uger før tid, siger vedligeholdelseschef Erik Stoklund Larsen fra Vejdirektoratet og fortsætter:

- Jeg er klar over, at vi i perioder har trukket veksler på de lokale trafikanters tålmodighed - ikke mindst omkring natspærringen på broen sidste år - men i Vejdirektoratet er vi glade for at kunne aflevere en nymalet bro, der kan holde mange år frem i tiden.

Arbejdspladser på Thy og Mors-siden er i færd med at blive rømmet ligesom trafikregulerende foranstaltninger bliver fjernet.


Seneste nyt

fra Nordjylland