Vind boblen: Sidste tjek på værkstedet

I næste uge vinder en heldig TV2/Nord-seer Mogens Jørgensens Beetle. Fredag var den en tur på værksted for at være helt klar til den nye ejer.

Boblen med Mogens Jørgensen bag rattet har været på utallige tur rundt i Nordjylland, og nu er det snart slut.

- Det er lige før, man skal tørre øjnene. Det har været en fantastisk tur i den bil, som efterhånden er kendt i hele Nordjylland. Det har været sjovt, siger Mogens Jørgensen.

Den nordjyske tv-værts velkendte varemærke udloddes nemlig til et medlem af TV2/Nords seerklub, Club Nord. Og da et medlemskab koster 75 kroner, kan man blive bilejer uden at skulle have den helt store tegnebog frem.

Der trækkes lod blandt alle medlemmer torsdag i næste uge, og inden bilen skifter ejer var den en tur forbi Uggerhøjs værksted i Aalborg for at få et eftersyn.

- Jeg har lige haft den oppe på liften, og det hele ser fint ud. Den er klar til at komme af sted, siger mekaniker Daniel Tvorup, som så bilen efter fra ende til anden og kun kunne konstatere, at der nok skulle fyldes en deciliter ekstra olie på.

Han kunne også konstatere, at den gemytlige Mogens Jørgensen tilsyneladende ikke kører råddent, når kameraet bliver slukket.

- Man kan se på en bil, om den har haft det hårdt, eller om den har haft det godt. Og den her har haft det godt. Jeg tror, han kører pænt, siger Daniel Tvorup.

Det er Mogens Jørgensen ikke sen til at bekræfte.

- Jeg er elitebilist! Jeg har aldrig lavet så meget som en skramme. Der er vist en anden, der har, men jeg har ikke lavet nogen, siger Mogens Jørgensen.

Har du en stor familie skal du ikke afholde dig fra at få et lod med i puljen. Se øverst i artiklen (ca. 4 minutter inde i klippet) hvordan det så ud, da Aabybro Efterskole satte rekord ved at presse 24 elever ind i boblen.

For at være med i lodtrækningen om boblen, skal man melde sig ind i Club Nord senest onsdag 20. maj. Se mere på clubnord.dk.


Seneste nyt

fra Nordjylland