Pirates i semifinalen: Vinder 4-2 hjemme over Blue Fox

Med en sejr på 4-2 over Herning blue Fox, vinder Aalborg Pirates kvartfinale-serien over Herning Blue Fox og er klar til semifinalen.

Julian Jakobsen var igen igen en profil for Aalborg Pirates, da de nordjyske pirater søndag eftermiddag skøjtede på isen til det femte kvartfinaleopgør mod Herning Blue Fox.

Aalborg Pirates førte inden opgøret 3-1 i kampe, og de kunne med en sejr bringe sig foran 4-1 og dermed vinde kvartfinale-serien, der spilles bedst af syv.

Og piraterne fik den sejr, de håbede på, som bringer dem i semifinalen. Det hele startede hos Julian Jakobsen, der i et powerplay i første periode bragte Pirates foran 1-0. Kort inde i anden periode udbyggede Mikkel Højbjerg føringen til 2-0, inden Blue Fox formåede at reducere.

Pirates fik dog igen lagt afstand, da Julian Jakobsen kort inden pausefløjt sendte pucken i kassen til 3-1.

Herning Blue Fox kæmpede videre, og de kom tæt på endnu engang. Med tre et halv minut tilbage af kampen reducerede de til 3-2, men lige lidt hjalp det, da Pirates i sidste minut igen nettede og lukkede kampen til 4-2.

Sejren betyder, at Aalborg Pirates nu er klar til semifinalen i Metal-Ligaen. Det vides endnu ikke, hvem deres modstander bliver.