Vinderen af De Gyldne Laurbær gæster Ordkraft

Leonora Christina Skov, der netop har vundet den fornemme pris De Gyldne Laurbær, er på plakaten til dette års Ordkraft.

Leonora Christina Skov er et af de hotteste navne på den danske forfatterscene lige nu. Det skyldes i høj grad, at hun for ganske nyligt modtog literaturprisen De Gyldne Laurbær. 

Og gæster til dette års literaturfestival Ordkraft kan nu glæde sig over, at Leonora Christina Skov er på plakaten. Ordkraft finder i år sted fra 11. til 13. april i Nordkraft i Aalborg. Her skal den prominente prisvinder lukke festivallen lørdag 13. april klokken 15 på Royal Stage. 

Det er kun en uge siden, at Leonora Christina SKov modtog De Gyldne Laurbær, og straks herefter sendte Ordkraft en forespørgsel afsted på forfatterens deltagelse ved dette års Ordkraft. 

- Heldigvis kunne Leonora Christina Skov passe Ordkraft ind i sit omfattende program. Hun har tidligere besøgt os og er meget glad for at komme til netop vores festival, så vi fik hurtigt tingene på plads, siger Ove Hesselbjerg Rasmussen, projektleder ved Ordkraft.

Leonora Christina Skov fik boghandlernes Gyldne Laurbær for romanen ”Den, der lever stille”, som indtil nu har solgt i 100.000 eksemplarer.

De Gyldne Laurbær uddeles en gang årligt baseret på afstemning fra samtlige danske boghandlere.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland