Vink farvel til det sommerlige vejr og forbered dig på regn

01:03

Vi skal sørge for at nyde det nogenlunde sommerlige vejr onsdag, for lige om lidt kan vi se frem til regn og måske endda torden.

Solen har onsdag skinnet ned over Nordjylland, men vejret har også budt på kølige vindstref, og det fortsætter desværre også de kommende dage. Allerede onsdag aften og nat bliver der godt og grundigt køligt. Lokalt i Himmerland kan temperaturerne komme helt ned på en seks grader natten til torsdag. 

Selvom solen nok skal vise sig over regionen torsdag, så kan vi godt forberede os på nogle ret lunkne temperaturer. Skagen kan se frem til landsdelens varmeste vejr med en sølle 19 grader, mens Thisted ligger i bund med en 16 grader. 

Hen på eftermiddagen kan vejret måske godt snige sig på en en 20-21 grader. Og hvor blev det sommerlige vejr så af?, kan man måske godt ærgre sig over. Det bliver snuppet af en kold luft, der disse dage kommer op over Danmark. 

Opfordringen fra TV2 Vejret er at nyde torsdagen, for fredag bliver det endnu værre. Her kan vi forvente os skyer og regnvejr,  mens lørdag bliver helt grelt. Her er der foruden regn også risiko for torden. 

Flere nyheder fra TV2 Nord