Viralt hit: Lufthavn hjælper bamse med at finde ejermand

En glemt bamse i Aalborg Lufthavn hitter lige nu på de sociale medier.

Sommerferien betyder travlhed i Aalborg Lufthavn, hvor tusindvis af mennesker hver dag strømmer igennem lufthavnen. Midt i travlheden, så har en lille bamse taget alle overskrifter.

I afgangshallen havde en passager glemt en lille bamse, og i kampen for at finde bamsens ejermand, så har Aalborg Lufthavn flittigt benyttet sig af de sociale medier. Her har bamsen taget Facebook med storm, og i skrivende stund har lufthavnens digitale eftersøgning fået mere end 7.700 delinger.

- Det har været helt overvældende, hvor stor opmærksomhed bamsen har skabt. Vi har 30.000 mennesker, der følger os på Facebook, men vi havde på ingen måde forudset, at den her historie vil kunne få sådan et omfang, siger Rikke Mølgaard, der er salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn.

Bamsen blev glemt torsdag aften, og den er endnu ikke blevet afhentet ejermanden. Siden torsdag har bamsen prydet diverse landsdækkende medier, og i Aalborg Lufthavn håber man, at bamsen finder sin ejermand.

- Vi håber rigtig meget, at bamsen bliver fundet, og at den her historie ender godt. Vi tror, at ejeren lige nu er på ferie, og at vedkommende ikke tjekker Facebook så meget der. Det her er en unik historie, og vi vil gøre meget for, at den ender godt, siger Rikke Mølgaard.

Er du ejeren af bamsen, eller kender du vedkommende, så hører Aalborg Lufthavn gerne fra dig.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland