VisitAalborgs direktør fratræder sin stilling

VisitAalborgs direktør gennem fire år, Rasmus Jerver, har i dag meldt ud, at han opsiger sin stilling med virkning fra udgangen af året.

VisitAalborgs direktør Rasmus Jerver har opsagt sin stilling med virkning fra udgangen af december 2019. Årsagen er, at Rasmus Jerver ikke længere ser sig selv som en del af ledelsen af den nye destinationsstruktur for nordjysk turisme.

VisitAalborg og de øvrige turismedestinationsselskaber i Danmark er af Erhvervsstyrelsen blevet pålagt at lave en ny destinationsstruktur. En struktur, VisitAalborg har arbejdet på i en længere periode.  

I Nordjylland er det i den forbindelse blevet besluttet, at der skal laves en ny turismeorganisation for østkysten, hvor Læsø, Brønderslev, Frederikshavn og Aalborg Kommuner vil gå sammen. Og det er denne nye struktur, som afgående direktør Rasmus Jerver ikke ser sig selv som en del af. 

- Det er ingen hemmelighed, at arbejdet med den nye destinationsstruktur har krævet mange kræfter det seneste år. Her må der – og det har jeg også forståelse for – indgås mange kompromiser. Nu hvor konturerne af den nye struktur begynder at tegne sig, står det klart for mig, at jeg ikke kan se mig selv i denne, siger Rasmus Jerver og fremhæver, at beslutningen om at fratræde som direktør har været en særdeles svær beslutning for ham at tage. 

Og det er der en særlig grund til. 

- Jeg har været overordentlig glad for mit virke i VisitAalborg. Vi har nogle fantastiske og engagerede medarbejdere og partnere fra turismeerhvervet. Sammen har vi virkelig flyttet tiltrækningen og serviceringen af turister op på et helt nyt niveau, siger Rasmus Jerver. 

Bestyrelsesformand roser Jerver

- Rasmus Jerver har siddet på posten som VisitAalborgs direktør i fire år, og vi har været særdeles tilfredse med det arbejde og de forandringer, som Rasmus har stået i spidsen for, siger han og fortsætter:

- Turismeområdet er jo under markant forandring i disse år, og Rasmus Jerver har været kraftigt medvirkende til, at VisitAalborg i dag er foran udviklingen, fremhæver Claus Christensen.

Claus Christensen erkender samtidig, at en proces som denne kræver kompromiser og ofre, hvilket skal tages til efterretning.

- At destinationsdannelsen tager tid og skaber frustrationer, må jeg have respekt for og tage til efterretning som et vilkår, siger Claus Christensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland