VisitNordjylland får ny direktør

Den 47-årige Ann Marie Søborg Karkov skal være ny direktør i VisitNordjylland. Hun skal få flere turister til landsdelen.

Bestyrelsen i VisitNordjylland har arbejdet på en overordnet plan, der skal gøre VisitNordjylland til en topmoderne og kraftfuld markedskommunikator indenfor nordjysk turisme. Derfor henter de en ny direktør i SE-koncernen.

Der er tale om 47-årige Ann Marie Søborg Karkov, som kommer fra en stilling som direktør for SE-koncernens interne reklamebureau, og som gennem sin karriere har sikret sig en bred erfaring indenfor markedskommunikation og ledelse på tværs af forskellige brancher.

quote Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med, hvad der for mig er drømmejobbet,

Ann Marie Søborg Karkov, kommende direktør, VisitNordjylland

Ann Marie Søborg Karkov tiltræder den 3. september 2018 stillingen som direktør for VisitNordjylland.

- Efter en grundig rekrutteringsproces er vi i bestyrelsen glade for at kunne ansætte Ann Marie Søborg Karkov som ny direktør for VisitNordjylland. Konkurrencen om turisterne øges hele tiden, og det er centralt for turismens udvikling i vores landsdel, at nordjysk turisme arbejder sammen, og at vi i vores kommunikation til gæster fra både det øvrige Danmark og udlandet fremstår som en attraktiv destination, siger bestyrelsesformand Rikke Gandrup og fortsætter:

- Med Ann Marie ved roret har jeg og den øvrige bestyrelse fuld tiltro til, at vi i de kommende år vil se en markant udvikling, og vi tror på, at nordjysk turisme vil opnå en fremtrædende placering, når fremtidens potentielle gæster skal vælge feriedestination.

Også Ann Marie Søborg Karkov selv ser frem til at begynde i sit nye job.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med, hvad der for mig er drømmejobbet. Jeg ser frem til at sætte mit præg på den fremtidige udvikling af VisitNordjylland og med digitalisering som centralt nøgleord skabe den markedsføring, branding og kommunikation om vores skønne Nordjylland, der vil sikre os den velfortjente position som Danmarks foretrukne turistdestination, siger hun.


Seneste nyt

fra Nordjylland