VM-strikkecafé blev et tilløbsstykke

Strikkedamer fra Frederikshavn skal nå at strikke 100 huer til VM-håndboldspillerne, der kommer til byen i december.

Onsdag aften slog 53 kvinder de første masker op til 100 lyserøde huer, der skal holde ørerne varme på VM-spillerne, når de spiller en del af gruppespillet i Frederikshavn i december.

- Stemningen var i top, og damerne flittige med strikkepindene, så de skal nok nå at strikke de ca. 100 huer, som skal varme VM-spillernes ører, mens de er i Frederikshavn, fortæller Arena Nords direktør, Per Malmberg.

- Vi skal vise, at vi er gode værter, og vi skal alle være med til at gøre VM til noget særligt både for spillerne, lederne, men også for alle de gæste,r vi får i de ti dage, hvor Frederikshavn er VM-værtsby, lyder det fra Per Malmberg.

 

Susanne Jensen fra Strikkefeen i Frederikshavn har designet mønsteret til VM- huen i den pink farve, som indgår i både det officielle og det lokale VM-logo. Hver hue forsynes med en pompon i deltagerlandenes nationalfarver og naturligvis Frederikshavns lokale VM-logo.

 

- Omkring 50 kvinder har været forbi butikken for at hente garn og mønster i løbet af den sidste uges tid. Og alle strikkeglade piger, drenge, kvinder og mænd er velkomne i den næste strikkecafe tirsdag den 17. november, hvor huerne skal gøres færdige med logo og pomponer, siger Susanne Jensen.

 

FAKTA om VM i kvindehåndbold

Frederikshavn er værtsby sammen med Næstved, Kolding og Herning, hvor det danske hold spiller.

I perioden 5.-13. december dyster seks nationer om videre avancement i turneringen, nemlig: Norge, Spanien, Rumænien, Rusland, Puerto Rico og Kasakhstan. Der spilles tre kampe om dagen i de indledende puljer.


Seneste nyt

fra Nordjylland