Vold ved Karneval halveret i år

Nordjyllands Politi har evalueret årets indsats ved Karneval, og tallene er tydelige. Volden er blevet halveret i forhold til de tre foregående års karneval.

Årets Karneval er blevet gjort op i tal ved Nordjyllands Politi , og den opgørelse viser, at antallet af anmeldelser om vold er halveret i forhold til de foregående tre karnevaller.

Under forberedelserne til karneval 2012 arbejdede Nordjyllands Politi med at organisere optoget bedre, så tendensen til ophobninger af menneskemængder blev formindsket. Politiets erfaring er nemlig, at det er her slagsmålene oftest opstår. Det fortæller vicepolitiinspektør John Henriksen, der stod i spidsen for politiets indsats på karnevalsdagen.

- Samtidig sørgede vi for at være ekstra synlige de steder, hvor vi ved, at det er svært at undgå en ophobning af mennesker, nemlig på Vesterbro, Borgergade og Ved Stranden, siger John Henriksen.

Nordjyllands Politi melder samtidig, at anmeldelserne om gadeuorden ikke er steget, og at rockerne holdt sig i ro, selv om der var nogen med fra begge lejre.


Seneste nyt

fra Nordjylland