Voldsom brand i Skovsgard Idrætscenter: Nyt tag brændt

Tirsdag eftermiddag udbrød en voldsom brand i Skovsgaard Idrætscenter ved Brovst. 3/4 af det nylagte tag brændte.

Klokken 14.17 tirsdag gik alarmen hos Beredskab Jammerbugt, og mandskab er sendt afsted til branden i Skovsgaard Idrætscenter på Hovedgaden.

Det var idrætscenterets nylagte tag, der brændte. Taget var af tagpap og udviklede både kraftige flammer og voldsom røg.

- Vi har to slukningstog i gang og et mere på vej. Lige nu arbejder vi på at få skåret taget op, så vi kan forhindre branden i at brede sig yderligere, fortalte indsatsleder Niels Nygaard fra Beredskab Jammerbugt klokken 15.30.

Arbejdet går ud på at fjerne et bånd af tagpap og træplader, så isoleringen, der ikke kan brænde, blotlægges.

- Og når vi har gjort det, kan vi så begynde at slukke på branden, siger indsatslederen, der omkring klokken 15.30 vurderede at arbejdet med at skære taget op, ville vare et par timer.

Han oplyser derudover at en håndværker, der arbejdede på at lægge det nye tag er blevet kørt til skadestuen til observation for røgforgiftning.

Beredskabet var, da røgen drev ind over et beboelseskvarter rundt og informere beboerne om at holde sig indendøre, lukke døre og vinduer samt slukke ventilation. Røgsøjlen bevæger sig 15.30 lodret og beboerne kan igen gå ud.


Seneste nyt

fra Nordjylland