Voldsom brand ved Fjerritslev: Mandlig beboer reddede sig selv ud

Stuehuset på en nedlagt landejendom er nedbrændt ved voldsom brand ved Fjerritslev. Husets mandlige beboer reddede sig selv ud af flammerne.

Nordjyllands Beredskab blev tidligt mandag morgen - klokken 03.49 - kaldt ud til en brand på Alvejen vest for Fjerritslev.

Her var der af endnu ukendte årsager udbrudt brand i en nedlagt landejendom, og ved brandvæsnets ankomst havde flammerne allerede gennembrudt taget på ejendommens stuehus flere steder.

- Stuehuset er stort set nedbrændt, men det lykkedes os at begrænse ilden til stuehuset, fortæller indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab Ole Leonhard klokken 06.10. 

Men selve stuehuset på den trelængede ejendom er altså mere end hårdt medtaget, og indsatslederen fortæller, at man fortsat vil være på stedet i løbet af morgenen mandag, for at efterslukke branden.

- Stuehuset har tre skorstene, og den ene er væltet af sig selv. De to andre skal vi selv vælte nu, inden vi kan komme helt tæt på og slukke videre, siger indsatslederen med henvisning til, at skorstenene kan vælte hvornår det skal være - og det skal ikke være ned over brandfolkene.

Ejendommens enlige beboer - en mand - havde ved beredskabets ankomst reddet sig selv ud af huset. Ambulancen var først på stedet, og her modtog manden behandling for mulig røgforgiftning. Der var ingen dyr på ejendommen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland